facebook

Щоки закривають очі. Шанувальники розкритикували Любов Успенську після пластики

Нові фото співачки Любові Успенської викликали неоднозначну реакцію фанатів. Вони вважають, що артистка перестаралася з омолодженням.

Яскрава представниця російського шансону Любов Успенська є активним користувачем соціальних мереж. Артистка постійно публікує фото і ділиться з підписниками подіями, які відбуваються в її житті.

Після чергового виступ в Нижньому Новгороді Любов організувала вечерю для друзів. Співачка зустріла гостей в домашньому вбранні і з екстравагантною зачіскою. Артистка зібрала волосся і прикрасила їх великим бантом. У такому образі Любов було дуже важко впізанти.

Це фото викликало подив підписників

«Після концерту в Нижньому Новгороді я все ще сповнена сил і енергії. Збираюся приготувати вечерю для моїх близьких друзів. І планую зробити це з величезним задоволенням», – підписала фото Успенська.

Але фанатам такий знімок не припав до душі. Вони розкритикували співачку за те, що вона змінила себе до невпізнання пластичними операціями.

«Зупиніть жінку, що вона з собою робить?», «Як з фільмів жахів», «Не треба так над собою знущатися», «Хом’як, ніби в рот за щоки наклала кукурудзи», – такі коментарі залишали фанати в мережі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Кадетство.

Нагадаємо, що дівчинка, яка заспівала Зозулю на Голосі, продовжує музичну кар’єру.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.