facebook

Хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку

Коли одні двері закриваються, обов'язково відкриваються інші. В цьому точно переконався учасник російського шоу «Голос. Діти» Ярослав Якубчук.

Хлопчик народився в Росії, а зараз живе в столиці Великобританії. Він пробував свої сили в проекті «Голос. Діти». Його виступ дуже сподобалося публіці, але судді вирішили інакше. Ніхто з наставників, а це Нюша, Діма Білан і Валерій Меладзе, не обернулися до Ярославу.

Пізніше продюсер «Голос. Діти »зізнався, що хлопчик не пройшов далі, тому що всі команди вже були укомплектовані. Після виступу Ярославу запропонували прийти в наступному сезоні, але він поїхав до Британії.

Ярослав Якубчук

І там хлопчик знову вирішив спробувати свої сили в вокальному шоу – аналоги «Голос. Діти ». І на цей раз його помітили. Він успішно пройшов всі відбіркового тури, а на сліпих прослуховуваннях до нього обернулися всі наставники will.i.am, Денні Джонс і Пікс Лотт. Причому перший зробив це на перших секундах пісні. Крім того, хлопчик став фіналістом шоу, а після завершення проекту йому не раз надходили пропозиції про співпрацю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Любов приходить і йде … Зоряні пари, які розлучилися перед весіллям.

Нагадаємо, що Селін Діон здійснила мрію вмираючого чоловіка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.