facebook

Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал

Ведуча Регіна Тодоренко опублікувала новий допис в Instagram, де анонсувала героїв чергового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Чому цей пост визвав шквал критики, читайте у нашому матеріалі.

На відео можна побачити частину інтерв’ю Олександром Гудковим та Катериною Варнавою, з якими вона спілкувалася під час запису програми.

У процесі розмови вони порушили тему ЛГБТ-спільноти. Звісно, таке дражливе питання не могли оминути прихильники та хейтери ведучої. У коментарях вони активно обговорювали тему лесбійок та геїв.

Тодоренко навіть довелося відреагувати на коментарі та пояснити ситуацію. Річ у тім, коментує Регіна, що цю тему з Гудковим вона порушила з цікавості, а не з мотивом когось образити.

“Мені важливо знати всю цю інформацію, щоб розуміти і приймати один одного такими, які ми є, адже у кожного з нас своя неповторна мова тіла! Сподіваюся, я нікого не зачепила і не образила своєю цікавістю і жагою знань! Хай живе любов у всіх її проявах!”, – написала вона.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: По сусідству. Як би виглядали зірки, якби жили звичайним життям.

Нагадаємо, що хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.