Як прибрати жовті плями на пальцях від сигарет: корисні поради

Не секрет, що куріння має небезпечні і шкідливі наслідки для нашого здоров'я. Але ризики куріння не обмежуються збитком внутрішнім органам, сигаретний дим також залишає сліди на нашій шкірі, наприклад плями на наших пальцях.

Жовті пальці: причини

Не у всіх курців є плями на руках, так як жовтуватий відтінок з’являється на пальцях рук і нігтях за ключовими причинами. Перше, звичайно, стосується компонентів, що містяться в тютюновому димі. Такі сполуки, як смола і нікотин, прилипають до дерми, а також до стін, одягу і інших поверхонь, залишаючи коричневі або жовті плями. У той же час ці речовини дратують і сушать шкіру, змушуючи її набувати такий тон.

З іншого боку, є блокуючий фактор. Іншими словами, для появи цих плям необхідно тримати сигарету так, щоб дим потрапляв безпосередньо на пальці і нігті. Ось чому рекомендується тримати сигарету так, щоб дим піднімався до шкіри і не контактував з нею.

Як позбутися?

Ось кілька дуже простих рішень, які допоможуть позбутися від плям нікотину на руках і нігтях і, як бонус, позбутися від неприємного запаху.

1. Лимон

Лимон

У лимона так багато достоїнств і можливостей, де його можна використовувати вдома. Для нікотину на пальцях і нігтях ми використовуємо сік. Пензликом для нігтів втираємо його.

Цю процедуру необхідно застосовувати кілька днів поспіль, щоб позбутися від плям нікотину.

2. Зубна паста

Зубна паста

Ще один простий варіант – натерти пальці зубною пастою. Вміщені в ньому відбілюючі речовини руйнують жовтий колір нікотину. Так само, як і з лимоном, для його подолання потрібно кілька кроків. Обполіскуємо чистою водою і зволожує руки …

Як бонус ви побачите, що зубна паста виявляє легку відлущувальному дію, ваші руки стануть дуже м’якими. В іншому випадку ми можемо розглянути можливість відмови від куріння! Ми знаємо, що це непросто, але воно того варте.