Пластичні операції на “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво пересадив волосся, а Тетяна Літвінова округлила форми

Експерти відомого кулінарного шоу "МастерШеф" взялися упорядковувати не лише власну кухню, але й зовнішність. Дізнаймося, що змінили в собі Ектор Хіменес-Браво та Тетяна Літвінова.

Ектор Хіменес-Браво

Колумбієць вдався до пересадки волосся через появу на голові залисин. Шеф-кухар не став приховувати від підписників у Інстаграмі всіх деталей цієї процедури. Хіменес-Браво робив операцію краси в Дніпрі. Довелося спочатку поголити голову повністю. Потім хірург розмітив ділянки на черепі, де бракує волосків.

51-річний пацієнт запевнив, що боляче йому не було взагалі. Він очікував на завершення процедури, дивлячись веселий мультик про Шрека. На кожному етапі операції з пересадки волосся робилися світлини, які Ектор викладав у мережу, радіючи, що тепер:

“Моє волосся буде, як у Лупіти. Волосся буде багато”.

Лупіта – це улюблена собачка кухаря. Звісно, відразу по виходу з клініки пишною шевелюрою відомий чоловік похвалитися не міг, оскільки після процедури волосся має ще нарости. От тільки від головних уборів поки краще відмовитися, щоб не пошкодити результат.

Тетяна Літвінова

48-річна рестораторка вирішила дійти до стану “все, як у 20” ще до початку повномасштабної агресії. У житті зірки “МастерШеф” сталася особиста трагедія – вона пережила розлучення з російським бізнесменом Ярославом Трухановим, тому вирішила кардинально змінити власні обриси тіла.

Тетяна Літвінова почувається як у 20 років

Імпланти в груди Тетяна вирішила не вставляти. Натомість змінила форму жіночих принад. Роботою пластичної лікарки кулінарка залишилася задоволеною. Тим паче, що в один день пережила відразу три операції.

Окрім грудей, Літвіновій затушували шов після кесаревого розтину й зробили ліпофілінг, зібравши жирові клітини з живота й пересадивши їх у вилиці. Наступного дня знаменитість уже виписали з лікарні. Протягом місяця довелося носити пластирі та 2 місяці користуватися спеціальною білизною. Тепер жінці не соромно й у купальнику показатися, а екс, напевно, кусає лікті, бачачи, що втратив.