В родині Еліни Світоліної підростає маленька тенісистка: за прикладом батьків 1-річна Скай вийшла на корт

Найближчими днями донечка подружжя тенісистів Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса відзначить перший рік життя. Маленька Скай, як і батьки, залюбки відвідує спортивну залу.

Перша ракетка України Еліна Світоліна змалечку привчає свою донечку до занять спортом. Напередодні першого дня народження Скай мама виклала в мережу світлини, де дитина перебуває на корті й уважно споглядає за татовим тренуванням.

Скай Монфіс вийшла на перше тренування

Маля вбране у спортивний костюмчик з іменним написом на спині, а поряд стоїть чимала спортивна сумка. Та, певно, довго всидіти на місці Скай не змогла. Схопилася за хула-хупи жовтого й блакитного кольорів й нумо займатися фітнесом.

Надійна спортивна зміна підростає у батьків-чемпіонів. Шкода тільки, що матуся не показує обличчя дитини на жодному фото. Тож зробити висновок, на кого схожа Скай – на тата чи на маму – поки що неможливо.

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс

Натомість ми бачимо чорне кучеряве волоссячко на потилиці, явно не мамине. Та й колір шкіри на шиї малечі ближче до татового. Дочекаємося, коли тенісистка врешті розверне свою першу дитину до нас лицем, щоб ми змогли помилуватися. Та й у такому вигляді спроби Скай потупцяти у спортивній залі викликають замилувану посмішку.

Гаель та Еліна побралися в липні 2021 року, тож влітку відзначили другу річницю шлюбу. Весільні обітниці дали одне одному в Женеві. Весілля грали в один рік з Олімпійськими іграми, на яких Світоліна здобула бронзу. Потім відбула на престижні змагання в Чикаго, тож медовий місяць довелося відкласти на невизначений термін.

Попри різний колір шкіри у закоханих, вони чудово розуміють одне одного. Еліна дякує благовірному за доброту, чесність й постійну підтримку у всьому.