У родині боксера Олександра Усика з дружиною Катериною буде поповнення: “Очікують на четверту дитину”

Дружина Олександра Усика наробила чимало шереху. Річ у тім, що Катерина з'явилася на хрестинах колеги чоловіка з чималим животиком. На кого очікує родина – на дівчинку чи хлопчика?

Чутки про четверту вагітність Катерини Усик миттю поширилися серед широкого загалу після того, як жінка завітала до церкви, коли колега чоловіка боксер Денис Беринчик хрестив свою дитинку.

Вагітна Катерина Усик стоїть ближче до ікониДружину боксера сфотографували збоку, й усім стало зрозуміло, що вона перебуває при надії. Промоутеру Усика Олександру Красюку довелося підтвердити інформацію:

“Усик добре почувається, його дружина вагітна. Вони очікують на четверту дитину”.

Також чоловік додав, що спортсмен нині активно тренується перед майбутнім боєм із Тайсоном Ф’юрі. Цей поєдинок має стати найбільшим у боксерській кар’єрі Усика. Але дату зустрічі важковаговиків поки що остаточно не визначили.

Подружжя Усиків чекає на четверту дитину

Для початку британець має 28 жовтня вступити в бій із Франсісом Нганну. У потенційного суперника українця налічується семеро дітлахів. Зовсім нещодавно боксер похвалився щойно народженим немовлятком. Тож Усику ще є куди рости.

Олександр Усик з Катериною знайомі ще зі шкільної лави. 14 років тому вони побралися. Першою у пари народилася донька Єлизавета у 2010 році. Двома наступними дітьми стали сини Кирило, якому нині 10 років, та на 2 роки молодший за нього Михайлик.

Сім років родина перебувала у такому складі. Тепер же вирішила трішки розширитися. Хто з’явиться на світ – хлопчик чи дівчинка – подружжя Усиків поки не розкриває. Для балансу було б непогано мати донечку, але й синочка батьки любитимуть не менше. У будь-якому разі українців стане на одного більше.