Лілія Ребрик показала, що в неї буде на новорічному столі в рік Зеленого Дракона: вишукана й корисна страва

Попри те, що має двох донечок і перебуває в очікуванні третьої, Лілія Ребрик не втомлюється займатися домашнім господарством. Ведуча поділилася з підписниками новорічним рецептом риби.

Оскільки зустрічатимемо невдовзі 2024 рік – рік Зеленого Дракона, на столі мають обов’язково бути присутніми нежирне м’ясо й риба. Лілія Ребрик пропонує приготувати лосось, додавши сир та цибулю порей з іншою зеленню.

Вам знадобиться:

  • 0,5 кг лосося;
  • 1 лимон;
  • 1 цибуля порей;
  • 100 г сиру;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Лілія Ребрик приготувала до новорічного столу лосось

Лілія промила чималий шматок лосося під краном із проточною водою. Промокнула рибу паперовим рушником. Посолила й поперчила шматочок, легенько втерши перець у м’якуш.

Далі взялася до лимона. Розрізала плід навпіл і вичавила з половинку цитруса сік прямо на рибу. Цибулю порей вимила й нарізала кружальцями, які виклала зверху на шматок. Далі Ребрик дістала форму для запікання.

Лілія Ребрик приготувала до новорічного столу лосось

Вирізала аркуш пергаменту більший за розмірами за деко. Вистелила низ і переклала туди підготовленого лосося. Зверху притрусила дрібно нарізаним кропом. Врешті настала черга натирати твердий сир на тертушці.

Лілія присипала рибу натертим сиром і відправила у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Сама тим часом не сиділа без діла – навела лад на кухні. І вже на чистий стіл виставила запечену рибку.

Лілія Ребрик приготувала до новорічного столу лосось

Склалося враження, що готування для знаменитості – не обов’язок, а весела вправа. Попри вже величенький животик, дружина Андрія Дикого вправно жонглювала лимонами та виконала танок із цибулею порей у руках, справедливо відзначивши:

“Настрій ми влаштовуємо собі самі”.

З чоловіком Лілія живе вже 12 років поспіль. За цей час у них народилося дві донечки. Нині на підході третя. Родина планує поповнення на березень. Вагітна зірка запевнила, що нікуди не поїде – пологи минуть у Києві.

Щаслива родина частенько влаштовує фотосети, намагаючись розрадити українців, у яких нині лихо в родинах, і зарядити усіх решту позитивом. Ось і цього разу Ребрик так вправно приготувала рибку, що багатьом підписникам її Інстаграм-акаунту закортіло тут же зібратися і вирушити за місто, де мешкає родина, щоб покуштувати вишуканий наїдок.