Ірина Сопонару вже приміряє на себе роль вправної дружини: навчилася готувати пасту а-ля Путтанеска

Ірина Сопонару вирішила вразити свого нареченого Ріса власними кулінарними досягненнями й приготувала пасту а-ля Путтанеска. Відео процесу зірка виклала в мережу.

Ірина Сопонару повним ходом готується стати хазяйновитою дружиною, адже пообіцяла фанам, що у травні вийде заміж. Кілька місяців зірка “Жіночого кварталу” провела у Великобританії разом із нареченим Рісом.

Рецепт пасти від Ірини Сопонару

Тепер потроху оговтується від поїздки й навіть вирішила поділитися з підписниками в Інстаграмі рецептом улюбленої страви нареченого. Процес приготування пасти а-ля Путтанеска білявка виклала у своєму акаунті.

Першим ділом Ірина поставила на вогонь каструлю з водою, в якій зварила пасту. Але тримала на плиті не 11 хвилин, а 9. На пательню налила олію, розігріла й виклала нарізаний часничок. Підсмажила, додавши ще й анчоуси.

Рецепт пасти від Ірини Сопонару

Коли вони розтопилися, влила томатну пасту й додала оливки. Наприкінці смаження поклала каперси. З пасти Сопонару злила воду за допомогою спеціальної насадки й переклала її на пательню до соусу. Зірка швиденько нарізала салатик і покликала до столу Ріса, щоб знімав пробу.

Переважно фани знаменитості висловили захоплення від дій Ірини. Зазначивши, що страва виглядає дуже смачно, коментатори попросили показати процес приготування ще й пасти Болонʼєзе чи Карбонара, навіть не поцікавившись, чи є у списку улюблених страв Ріса подібні блюда.

Рецепт пасти від Ірини Сопонару

Та знайшлися й знавці італійської кухні, що зауважили, що часник у справжній пасті Путтанеска не залишають і сир не додають. Тож недарма наша новоспечена футблогерка зробила приписочку “а-ля”.

Отже, чекаємо від Ірини Сопонару рецептів нових страв, якими вона годує Ріса. Цікаво було б дізнатися ставлення чоловіка до української кухні. Можливо, навіть слід провести дегустацію.