Узяла одного і понеслося: у жінки в будинку живе 12 котів, які люблять фотографуватися (ФОТО)

Вона не стара, не самотня і навіть дуже симпатична. Жінка просто любить котів, але навіть вона не планувала завести дюжину вихованців.

Якось жінка з чоловіком знайшли на вулиці маленьке котеня персидської породи. Подружжя забрали кошеня додому, відмили, нагодували і вирішили залишити собі.

Через деякий час уже свідомо прихистили ще двох персів. Нові члени сім’ї дуже подружилися з кішкою, і на світ з’явилися дев’ять прекрасних кошенят.

Сімейна пара не змогла віддати кошенят, тому вирішили, що всі дванадцять котів і кішок будуть жити з ними. Японка відвезла тварин до ветеринара, де їх простерилізували. Жінка не хотіла, щоб будинок перетворився на притулок.

Жінка з кішками

Господарі тварин прекрасно знають, що нормально сфотографувати вихованця не вийде з першого кадру. Потрібно ще як постаратися, задобрити. Але ці перси виявилися справжніми моделями. Як тільки коти бачать об’єктив камери, тут же перетворюються на пухнасті статуетки.

Перські коти

Жінка навіть сторінку в Інстаграм створила, яка називається 12catslady . Там японка публікує фото своїх улюблених домашніх котів. Вони настільки милі, дружні і забавні, що розтоплять навіть крижане серце. У такий будинок завжди хочеться швидше повернутися, адже там на тебе чекає дванадцять відданих друзів-котів.