Перша зустріч: дитина і мама обіймаються

Новонароджена дитина вперше бачить свою маму. Це не можна описати, але кожна мама згадає.

Пологи – природний процес продовження роду. Але кожна мама ніколи не забуде ці перші дотики. Почуття, які не можна передати словами. Емоції, які не можна повторити. Ці обійми залишаються найдорожчими спогадами для жінки, яка отримала найцінніший подарунок у житті.

Протягом дев’яти місяців мама і дитя підтримують контакт. Дитина відчуває, коли у мами поганий настрій. Своїми активними рухами подає знаки, розшифрувати які може тільки вона.

Перші післяпологові обійми для малюка дуже важливі. Саме тоді дитина зустрічається із тілом мами і розуміє, що це найрідніша людина у всьому Всесвіті. Новонароджений розуміє, що він у безпеці і все буде добре.

Неможливо дивитися на це відео без сліз радості. Той момент не можна купити за гроші або повторювати, коли захочеться. І його не можна ні з чим порівняти або замінити. Зрозуміють лише мами.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитини-примари

Нагадаємо, як дві сестри. Слава Камінська поділилася фото з мамою.  

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.