Як собака зуміла вилікувати хлопчика від важкої хвороби?

Домашня собака врятувала життя британській 3-річній дитині.

Чотирилапий Лео врятував маленького Оскара Хаскелл від страшної хвороби. У хлопчика рідкісне аутоімунне захворювання – гострий розсіяний енцефаломієліт.

Трирічній дитині вже зробили операцію в місті Саутгемптон, але з кожним днем рівень здоров’я падав.

Мама хлопчика по імені Зої Рельф помітила, що її син потроху перестає реагувати на зовнішній світ. Медики попереджали, щоб батьки готувалися до найгіршого.

Лікарі призначили Оскару нестандартне лікування. Вони запропонували спробувати пет-терапію або зоотерапію, методика якої полягала в лікуванні за допомогою домашніх тварин. У палату дитини привели одну собаку по кличці Лео, це був ретривер пшенично-золотистого кольору.

Крім цього, медики радили Зої говорити з дитиною і пообіцяти, що, коли він одужає, то батьки подарують цуценя. Як тільки чотирилапий Лео поклав свою лапу на руку хлопчика, пульс дитини прийшов в норму.

В одному з інтерв’ю для The Mirror мама Оскара розповіла: «Це було приголомшливо. Лікарі плакали, це було просто диво. Його обличчя було нерухомим, він взагалі не ворушився. І раптом посміхнувся».

Через 4 роки після хвороби, здоров’я хлопчика ставало краще і краще.

Собака лікує дитину
Собака лікує дитину
Оскар і собака Лео
Оскар і собака Лео
Мама з дитиною
Мама з дитиною
Собака, яка вилікувала хлопчика
Собака, яка вилікувала хлопчика

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Фотошоп або пластика. Фанати на фото не впізнали Наташу Корольову

Нагадаємо, за та проти марихуани. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.