Як зараз виглядає дівчина, яка схудла на 240 кг? (ФОТО)

Дівчина почала худнути тільки тоді, коли вже не могла самостійно пересуватися.

Складно повірити, але Крістіна Філліпс в 22 роки важила 320 кг. А все почалося ще з дитинства.

Дівчина виросла в родині, де батьки постійно сварилися. Вона буквально росла в стресі. Щоб впоратися з тривогою, маленька Крістіна заспокоювала себе їжею. Згодом переїдання стало звичкою, і незабаром Філліпс поставили діагноз ожиріння.

Незважаючи не зайву вагу, дівчина навіть не намагалася змінити харчування або хоча б розмір порції. У неї з’явилися комплекси. І чим більше вона комплексувала, тим більше їла. Вона соромилася себе і рідко виходила на вулицю. Тільки коли було важко самій пересуватися, і вона більше не могла за собою доглядати, родина звернулася до дієтолога. Лікар сказав, що люди з вагою 320 кг довго не живуть.

 ""

Після розмови з медиком, дівчина вирішила взяти участь у програмі, де людям допомагають схуднути.

Під час зйомок їй зробили операцію з видалення жиру і зайвої шкіри. Реабілітація зайняла багато часу, але Крістіна зуміла все витримати. Вона змінила свій спосіб життя і змогла схуднути до 80 кг.

 ""

Зараз дівчина підтримує фігуру збалансованим харчуванням, продовжує займатися спортом. Її більше не застанеш вдома, вона полюбила прогулянки і шопінг.

Дівчина схудла на 240 кг
Дівчина схудла на 240 кг
spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.