Аніта Луценко показала, як не сидіти на дієтах і залишатися стрункою: щоденні звички для здорового схуднення

Зірка телеканалу СТБ та відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко знає, як залишатися стрункою, але не сидіти на дієтах. Це буквально мрія кожної жінки.

Новорічні свята пройшли, і якими б радісними та затишними вони не були, для багатьох це було випробування майонезними салатами. Нарешті, коли все вже з’їдено, настав час для того, щоб попіклуватися про себе і зайнятися фігурою, що неодмінно відобразиться і на здоров’ї та самопочутті.

Експертка шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко має неабиякий досвід у схудненні та правильному харчуванні. Окрім того, фітнес-тренерка і сама знає, що таке зайва вага. Під час своєї вагітності зірка набрала 19 кілограмів, а після народження доньки важила 80 кг при зрості 168 см. Втім, декілька місяців відновлення та плідної роботи над собою дали вражаючі результати.

Аніта Луценко, яка важила 80 кг і схудла, заявила, що для здорового життя треба їсти хліб
Аніта Луценко показала, як не сидіти на дієтах і залишатися стрункою

В цьому році Аніта Луценко відсвяткує своє 40-річчя, проте у це важко повірити, дивлячись на її підтягнуту фігуру мрії. Мати таку ж може кожен, і тренерка в цьому допоможе.

Телезірка запрошує всіх бажаючих доєднатися до її онлайн-тренування тривалістю 45 хвилин без додаткового спорядження. Після цього знаменитість також обіцяє відповісти на запитання про тіло, їжу та секрети схуднення. А якщо ви полюбляєте подаруночки, то вам обов’язково варто завітати на тренування з Анітою, адже після кожен отримає дещо дуже корисне в подарунок.

Аніта Луценко показала, як не сидіти на дієтах і залишатися стрункою
Аніта Луценко показала, як не сидіти на дієтах і залишатися стрункою

В своєму Instagram Аніта Луценко регулярно піднімає тему харчування як дипломований нутриціолог. І як би вам не хотілося, однак для ідеальної фігури важливо не тільки займатися фізичними навантаженнями, а й в комплексі слідкувати за харчуванням. Це не означає, що треба себе у всьому обмежувати.

Серед людей поширений стереотип, що здоровий спосіб життя – це завжди про обмеження та виснажливі тренування. Втім, з Анітою Луценко ви зміните свою думку. Головне – почати, а далі – все як в тумані, і не помітите, як ваше відображення в дзеркалі перетвориться на мрію, тільки в реальності.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.