А ви знали, що у покійної Ніни Матвієнко було двоє синів? Як виглядають брати Тоні – монах та іконописець

Ніна Матвієнко за життя була багатодітною мамою. Крім відомої для публіки доньки Тоні, співачка мала ще двох синів. Що про них відомо – далі у матеріалі.

Українська співачка Ніна Матвієнко, яка пішла з життя восени 2023-го року, встигла побудувати не лише музичну кар’єру, а й виховати трьох дітей.

Донька Ніни Тоня перейняла музичний талант матері і зараз також є відомою українською співачкою. А ось сини Ніни Митрофанівни пішли іншим шляхом. Вони зовсім не публічні і не заможні люди. Крім того, один з синів Матвієнко Іван взагалі став ченцем і відмовився від всіх матеріальних благ.

Як виглядають чоловік та діти Ніни Матвієнко
Як виглядають чоловік та діти Ніни Матвієнко

Іван Гончар

Іван Гончар – старший син Ніни Митрофанівни. Іван довго шукав свій шлях і у віці 33-х років постригся у ченці та став служити Богу. 12 років Іван служив у Свято-Успенському монастирі в Криму, там він отримав своє церковне ім’я Януарій. Втім, після анексії Криму чоловік переїхав у Ніжин і сав служити там.

Як виглядає син Ніни Матвієнко, який став ченцем
Як виглядає син Ніни Матвієнко, який став ченцем

Ніна Митрофанівна рідко говорила про старшого сина в інтерв’ю. Та одного разу проговорилась, що вона досі фінансово допомагає Івану.

Андрій Гончар

Середній син Ніни Матвієнко Андрій перейняв талант свого батька і став художником. Він досить відомий у Києві митець.

Андрій ще з дитинства мав хист до малювання, тому після закінчення школи, не роздумуючи, пішов навчатися в Українську академію мистецтв.

Троє дітей Ніни Матвієнко – Іван, Антоніна та Андрій
Троє дітей Ніни Матвієнко – Іван, Антоніна та Андрій

Зараз Андрій Гончар організовує персональні виставки та вражає прихильників своїм мистецтвом.

Варто відзначити, що лише молодша донька Ніни Матвієнко Тоня пішла творчим шляхом матері. Дівчина успадкувала унікальний тембр Ніни Матвієнко, який неможливо ні з чим сплутати.

Популярність Тоня Матвієнко здобула після участі у вокальному шоу “Голос країни”. Зараз співачка час від часу випускає нові пісні та кліпи і гастролює по містам України.

Популярне

Схожі статті

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.