Що відомо про таємний роман Насті Каменських та Олега Винника: чому кучерява красуня вийшла за іншого

Особисте життя відомої поп-співачки Насті Каменських часто оповите чутками та підозрами шанувальників. З ким із зірок українського шоу-бізнесу артистці приписували роман?

Настя Каменських, без сумніву, є однією з найвідоміших і найвродливіших жінок в українському шоу-бізнесі. Її ім’я добре відоме не лише в Україні, але й за її межами, завдяки численним проєктам, захопливим виступам і яскравим кліпам. Та хоч не всі шанувальники розуміють нові творчі направлення співачки, які вона реалізує за кордоном, неможливо не сказати про те, що її виступи набирають обертів популярності.

Настя Каменських розповіла про стосунки з іншим артистом
Настя Каменських розповіла про стосунки з іншим артистом

Від початку своєї кар’єри Настя Каменських завжди привертала увагу публіки та зокрема, чоловіків. Її приваблива зовнішність і відверті образи створюють навколо неї ауру таємничості і пристрасті. За роки творчої діяльності співачці приписували романи майже з кожним артистом, з яким вона з’являлася у кадрі. Проте, з деякими колегами прихильники помічали дещо більше, ніж просто робочий процес.

Одним із таких випадків є взаємини Насті з головним вовком країни – Олегом Винником. Їхні відверті стосунки завжди викликали великий інтерес серед шанувальників. На шоу «Х-фактор» та «Маска», де вони разом сиділи в судейських кріслах, артисти не соромилися демонструвати свій інтерес один до одного. Палкі поцілунки та пристрасні обійми прямо перед обʼєктивами камер не залишали байдужими глядачів і створювали підґрунтя для нових пліток.

Настя Каменських та Олег Винник
Настя Каменських та Олег Винник

Пам’ятний момент стався, коли під час одного з ефірів Олег Винник, з вигуком «Іди до мене, моя хорошенька», зняв зі столу Настю Каменських, яка стояла у короткій спідниці прямо над його головою. Цей жест одразу ж спричинив хвилю чуток про можливий роман між артистами, адже цей жест був доволі романтичним. Проте, Настя завжди ставилася до подібних проявів почуттів як до вираження дружньої любові, не знаходячи в цьому романтичного підтексту.

Настя Каменських відома своєю відкритістю і дружелюбністю. Вона без зайвих хвилювань може обійняти іншого чоловіка перед об’єктивами камер і не переживати стосовно чуток. Наприклад, нещодавно артистка прилетіла з Мексики, щоб записати кліп з починаючим виконавцем Ostrovskyi, і не соромилася чуттєво обійматися з ним.

Настя Каменських припала в обійми іншого чоловіка
Настя Каменських припала в обійми іншого чоловіка

Каменських ставиться до таких проявів почуттів як до вираження дружньої любові, відкидаючи будь-які романтичні підтексти.

Популярне

Схожі статті

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.