Тест – головоломка №17-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам подобаються тести на уважність або головоломки зі сірниками, то обов'язково відпишіть у коментарях і ми публікуватимемо, то що вам цікавіше

Сьогодні пропонуємо чергову головоломку із сірниками. Така зарядка для вашого мозку корисна та покращує уважність. А її можна тренувати та покращувати. Інформація нижче буде корисною

Уважне спілкування

Звертаючи більше уваги на те, як ми взаємодіємо з іншими, ми можемо почати розпізнавати та чинити опір негативним чи агресивним реакціям на навколишніх, допомагаючи нам стати більш чуйними, співчутливими та чесними. Уважне спілкування означає приділяти більше уваги навколишнім, брати участь у розмовах зараз, а чи не думати наперед, і реагувати те що, що було сказано, а чи не просто чекати можливості висловити те, що ви думаєте. Ось кілька порад про те, як практикувати усвідомлене слухання:

Приберіть свій телефон – не перевіряйте телефон, коли розмовляєте з іншими – повністю зосередьтеся на розмові.

Встановіть зоровий контакт. Максимізуйте свою залученість до розмови, сфокусувавши увагу на фізичній точці, яка не дозволить вашому розуму блукати.

Дайте їм закінчити. Замість того, щоб забігати вперед у розмові, дозвольте говорити закінчити свою промову і переконайтеся, що ви засвоїли якомога більше інформації.

Розгляньте точку зору інших. Як ми вже говорили раніше, свідомість полягає в тому, щоб стати менш реактивним та більш чуйним. Перш ніж робити поспішні висновки, дозвольте собі повністю опрацювати розмови та постарайтеся поглянути на речі з різних точок зору.

Після прочитання цієї інформації приступайте до вирішення головоломки зі сірниками. Чи вдалося правильно вирішити завдання? Якщо не вдалося, то відповідь ви знайдете на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.

Надя Дорофєєва засвітилася в улюбленій країні Каменських: для українських співачок там “медом намазано”

Знаменита співачка Надя Дорофєєва нещодавно відвідала Іспанію, але залишила цю поїздку під легкою завісою таємниці. Артистка майже не опублікувала фото з подорожі та не виставила геолокацію.

Перемішала фарш з кефіром: краще і простіше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт за 9 хвилин на всі випадки життя

Соковиті та ніжні м'ясні оладки можна приготувати буквально за 9 хвилин з простих продуктів. Така страва ідеально підійде для сніданку, чи перекусу.