Тварини не справжні. Це реалістичні скульптури з піску (20 Фото)

За останні 10 років скульптор розвинув свій дар до такої міри, що йому вдається відтворити з піску, практично будь-яку тварину.

Для художників фарби, полотно і кисть, є матеріалами та інструментом їх творчості. Потім з’являються прекрасні картини.

Для Андоні Бастарріка цим, є пісок.

 ""

 ""

 ""

Його роботи не завжди відразу людьми зрозумілі. Людина який перший раз на відстані дивиться на його творчість не відразу розуміє, що перед ним скульптура з піску, а не справжня тварина.

 ""

 ""

 ""

Від биків до акул і далі, інших тварин він робить їх прямо на пляжі. Відпочивальники з цікавістю і подивом дивляться як зі звичайного піску з’являються шедеври.

 ""

 ""

 ""

Бастарріка виявив, що у нього є цей дар, коли просто захотів з дівчат, які відпочивали на пляжі виліпити русалку.

 ""

 ""

 ""

Це у нього вийшло Йому сподобалося творити з піску і починаючи з 2010 року Бастарріка займається такою творчістю. Місцевий фотограф увічнює його талант у фотографіях. За останні 10 років він розвинув свій дар до такої міри, що йому вдається відтворити з піску, практично будь-яку тварину.

 ""

 ""

 ""

Як констатує скульптор по піску, пісок зачаровує його. Піщинки як би обіймають один одного і з’являється шедевр.

 ""

 ""

У цьому є якась містика, з мільйони піщинок виходить скульптура, яка своєю реалістичністю не поступається живому оригіналу, а потім вітер і сонце повертає пісок знову на пляж і в море.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.