Чим снідає 75-річна Алла Пугачова, щоб залишатися молодою і здоровою: меню Примадонни, яке можна повторити

Співачка Алла Пугачова змогла за короткий термін схуднути на більш ніж 20 кілограмів, завдяки спеціальному харчуванню. В меню Примадонни найпростіші страви з доступних кожному продуктів.

Співачка Алла Пугачова завжди була жінкою “у тілі”. В молоді роки артистка любила приховувати свої форми за балахонами  та іншим вільним одягом. Та у зрілому віці Алла Борисівна вирішила взятися за себе. Співачка вийшла заміж за молодшого на 27 років гумориста Максима Галкіна і поряд з ним помолоділа й сама.

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів
Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів

Так, публіка помітила, як за досить короткий час Примадонна схудла вдвічі і змінила звичні балахони на короткі спідниці і блузи з декольте. В Мережі ходили чутки, що Пугачова зробила ліпосакцію – операцію по відкачуванню підшкірного жиру. Також подейкували, що вона зробила операцію по зменшенню шлунку. Та сама Алла Борисівна запевняє, що ніяких операцій вона не робила, а секрет її стрункості у харчуванні.

Як харчується Алла Пугачова

Алла Борисівна була змушена переглянути свій повсякденний раціон після того, як їй діагностували цукровий діабет. Співачці довелося виключити ряд продуктів зі свого раціону, зокрема все солодке. Тоді ж Примадонна і вирішила перейти на здорове харчування, щоб тримати себе у формі.

Як схудла Алла Пугачова? Дієта Примадонни, яка скинула 50 кілограмів зайвої ваги і стала легша за Галкіна
Що їсть Алла Пугачова

Основу раціону Примадонни складають свіжі овочі. Співачка любить легкі овочеві супи, овочеві соки, смузі та салати. Алла Борисівна майже не солить їжу і п’є багато чистої води.

Також в раціоні співачки наявна риба та морепродукти, а от м’ясо вона практично не споживає. Також артистка відмовилася від всього смаженого, жирного, копчено і від борошняних виробів.

Також Алла Борисівна намагається підтримувати себе у формі завдяки фізичній активності. Звісно, артистка не займається у спортзалі, та не ходить на пробіжки. Втім, вона обрала такі види спорту, які підходять саме їй – плавання та довгі прогулянки пішки.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.