Помоліться цією молитвою за ваших померлих батьків

Один із способів вшанувати наших батьків після їх смерті - це регулярно молитися за упокій їхніх душ.

Ця молитва просить Бога дозволити нам знову побачити їх в «радості вічного сяйва».

Смерть наших батьків може стати важким хрестом, оскільки вони були першими, хто навчив нас любові і співчуття. І все ж наша віра говорить нам, що смерть – це не кінець, і наші обов’язки як слухняних дітей тривають.

 ""

Один із способів вшанувати наших батьків після їх смерті – це регулярно молитися за упокій їхніх душ. Це не тільки акт милосердя, молитва про те, щоб вони досягли своєї небесної Батьківщини, а й спосіб виконати 4-у заповідь: Шануй батька та матір.

Молитва за упокій батьків

О Боже, Котрий повелів нам почитати нашого батька і нашу матір, за Своїм милосердям пожалій душі мого батька і матері і прости їм їхні гріхи, і примусь мене знову побачити їх в радості вічного сяйва.

Через Христа, нашого Господа. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.