Тіна Кароль показала свої помідори: встигає і на городі, і на паркеті

Співачка і ведуча шоу "Танці з зірками " Тіна Кароль показала у себе в Інстаграм соковиті помідорки.

Шанувальники дивуються, як така популярна зірка встигає не тільки виступати на центральних заходах країни і головних телеканалах, але ще і стежити за городом.

Тіна Кароль доглядає за городом
Тіна Кароль доглядає за городом

За кадром Тіна Кароль відзначила, що урожай помідорів в цьому році вийшов хороший. Відзначимо, напередодні пройшов другий ефір українського шоу “Танці з зірками “, яке, за інформацією телеканалу, подивилися більше десяти мільйонів чоловік. Туди Тіна прийшла вже вдруге в плаття, яке змусило громадськість засумнівається в її скромності. Адже вона вивалила свої “помідори ” прямо в обличчя Горбунову. До цього на першому ефірі вона одягла наряд, який обтяг її бюст, і зробив його дуже апетитним.

До цього галасу наробило те, що на День Незалежності України вона виступала прямо на станції метро, де виконала ряд своїх кращих пісень.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.