Костюми Миколи Баскова, за які соромно його шанувальникам: “Циркач! “

Найепатажніші наряди Баскова виділити складно, адже у нього що ні костюм - то купа стразів, клаптиків, незрозумілих аксесуарів і, звичайно ж, строкатий принт. Він дуже відповідально підходить до вибору вбрання для виступу, адже негласно конкурує з Кіркоровим.

Перший образ – це ніхто інший, як покемон Пікачу. Так, саме в його костюмі король російської шарманки скакав по сцені в 2016 році. Тоді тренди дозволяли це зробити, адже весь світ грав в легендарний гру Покемон Гоу.

Микола Басков Пікачу
Микола Басков Пікачу

Ще один обговорюваний цибулю найнатуральнішого блондина – морський цар. Там він дуже доречно і навіть трохи смішно доповнив виступ реквізитом. Тут краще один раз побачити.

Микола Басков морської цар
Микола Басков морської цар

Амурський тигр – один з вимираючих видів тварин. Басков вирішив не залишатися осторонь від популярної акції в підтримку цієї тварини, і вийшов на концерт в обтягуючому костюмі з мордою тигра на причинному місці. Фанати явно оцінили таке перевтілення, особливо фанатки – кричали так, що зірвали голос.

Микола Басков Амурський тигр
Микола Басков Амурський тигр

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.