Пєвцова виписали з «коронавірусної» лікарні без коронавіруса

Народного артиста Росії Дмитра Пєвцова виписали з лікарні. Тепер він продовжить лікування вдома.

Актор звернувся до шанувальників у соціальній мережі Інстаграм і розповів, що, як виявилося, діагнозу коронавірус у нього так і не виявили. Швидше за все, у нього просто було запалення легенів складної форми. Дмитро висловив слова подяки всім медпрацівникам, які були причетні до лікувального процесу.

Пєвцов уточнив, що він кілька разів здавав ПЛР-тест на коронавірус, і у всіх випадках результат був негативним

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

Нагадаємо, що 29 серпня стало відомо про госпіталізацію актора Дмитра Пєвцова. Він потрапив у відділення інтенсивної терапії відразу після повернення з відпустки, який з сім’єю провів в Криму.

30 серпня знаходиться в лікарні в Комунарка Пєвцов висловився про свій стан: «Відмінне самопочуття, прекрасне, чудове. Кожному бажаю хворіти з таким самопочуттям ». Лікарі, в свою чергу, заявили, що оцінюють його стан як середньої тяжкості. Вони діагностували у актора дихальну недостатність.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.