Італійський боб – наймодніша стрижка на літо 2023: Олена Зеленська показала різні варіанти укладки

Перша леді України Олена Зеленська стала іконою стилю і моди в світовій політиці. Вона випередила час і зробила наймоднішу стрижку на літо 2023 - італійський боб.

Стрижка боб – справжній хіт серед жіночих зачісок. Вона має різновиди і найпопулярніший з них в сезоні літо 2023 – італійський боб. У новому варіанті зачіски волосся доходить до шиї, а кінчики волосся підстрижені закругленим чином. Тобто стрижка виглядає м’якшою і менш суворою.

Кому підійде стрижка “Італійський боб”

Цього сезону на піку популярності виявився італійський боб – він виглядає свіжо та стильно, підходить будь-якій формі обличчя та текстурі волосся.

Жіноча стрижка італійський боб
Жіноча стрижка італійський боб

Італійський боб повинен бути не коротшим за середину шиї і не довшим за лінію плечей, в ідеалі – рівно посередині між цими двома відмітками. У нього може бути каскад, але тільки в тому випадку, якщо волосся досить густе. Справа в тому, що ця варіація стрижки передбачає об’єм у нижній частині і густі щільні кінці волосся – так що якщо перестаратися з каскадом, внизу волосся просто не залишиться, а стрижка більше нагадуватиме маллет.

Укладати італійський боб варто недбало, використовуючи велику кількість текстуруючого засобу. Стрижка ідеально підходить кучерявому волоссю, однак і на прямих виглядатиме відмінно, якщо приділити трохи часу укладці.

Плюс цієї стрижки в її універсальності. Її можна розділити у будь-якому напрямку: бічний, середній чи асиметричний проділ. Те, як буде розділене волосся, створює унікальний ефект обрамлення обличчя за допомогою цієї стрижки. Стиліст може адаптувати стрижку та стиль до конкретного типу волосся та форми обличчя.

Олена Зеленська зробила стрижку “Італіський боб”

Перша леді України Олена Зеленська носить варіацію класичного бобу в більш цікавій інтерпретації. У неї стрижка італійський боб, яку вона зробила ще ефектнішою завдяки модному фарбуванню з плавним переходом від русявих коренів до блондинистої довжини.

Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб
Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб

На різних дипломатичних заходах Олена Зеленська з’являється з різними варіантами укладки, що доводить – італійський боб універсальний. Він добре виглядає як на кучерях, так і на прямому волоссі з прикореневим об’ємом.

Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб
Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб
Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб
Олена Зеленська зробила стрижку італіський боб

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.