Рецепт салату “Здоров’я”, на якому сидять всі супермоделі: нереально смачно, і кілограмів зайвих не додає

Салат "Здоров'я" допомагає наситити організм корисними речовинами й позбавитися від зайвих сантиметрів на талії. Для приготування застосовуються виключно сирі овочі.

Салат зі свіжих овочів виходить соковитим і дуже корисним. Його можна додавати хоч до картоплі, хоч до м’яса. Якщо стежите за фігурою, можете використовувати як основну страву. Моделі й актриси роблять саме так.

Вам знадобиться:

  • 1 середній буряк;
  • 1 велика морква;
  • 0,25 качана капусти;
  • 5 волоських горіхів;
  • 2 ст.лож. йогурту;
  • 1 зубчик часнику;
  • сіль, чорний мелений перець.
Салат із сирих овочів Здоров’я

Кількість указаних інгредієнтів можете регулювати залежно від власного смаку. Сіль і спеції теж додавайте, орієнтуючись на власні уподобання. Моркву, буряк та часник позбавте шкуринки. З капусти видаліть верхні підсохлі листи.

Салат із сирих овочів Здоров’я

Овочі промийте під краном, застосовуючи щітку чи металеву губку. Промокніть паперовим рушником, щоб позбавити від крапель води. Натріть моркву та буряк на тертушці з великими отворами або зробіть тонкою соломкою вручну.

Салат із сирих овочів Здоров’я

Капусту пошинкуйте. Головне, щоб усе було нарізно в одному стилі. Часник пропустіть крізь часникодавку. Волоські горіхи подрібніть у ступці або закладіть у поліетиленовий пакет і подавіть качалкою.

Салат із сирих овочів Здоров’я

Складіть компоненти у глибоку миску. Посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції. Влийте йогурт. Перемішайте і відразу ж подавайте до столу. Можете прикрасити гілочками зелені.

Якщо серйозно боретеся з зайвими кілограмами, замініть йогурт на олію – соняшникову, а краще оливкову. Буде не менш смачно, але набагато корисніше.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.