На моїй кухні не буває метушні: 4 салати на Новий рік за 20 хвилин. Нереальна смакота з простих продуктів

Ці прості салати на Новий рік 2024 не залишать байдужим нікого. Ділимось ідеями, що приготувати, аби приємно здивувати своїх гостей і "смачно" зустріти прийдешній рік.

Для ідеального святкування головного свята потрібно ретельно підготуватись. Якщо ви й досі не вигадали, який приготувати салат на Новий рік 2024, обирайте з нашої підбірки!

Салат “Білочка”

Кулінари назвали найкращий салат на Новий рік 2024, який легко готується
Кулінари назвали найкращий салат на Новий рік 2024, який легко готується

Про цю смачну закуску знає вже не одне покоління. Ніжний вершковий смак салату ідеально доповнить та “розбавить” святковий стіл. Ви можете подавати закуску як самостійну, а можете додати до неї брускети та грінки. Покласти ложечку апетитного сирного салату на шматочок хрусткого хліба – що може бути кращим, ніж це? Пропонуємо приготувати такий апетитний салат на Новий рік 2024 за нашим простим рецептом.

Салат із червоною рибою

Простий салат на Новий рік 2024 з картоплею та червоною рибою
Простий салат на Новий рік 2024 з картоплею та червоною рибою

Для справжніх любителів вишуканої кухні варто приготувати цей ароматний салат із червоною рибою. Поєднання ніжної відвареної картоплі з червоною рибою та апетитним соусом створять справжню феєрію смаку. На приготування не потрібно витрачати багато часу та сил, а в результаті у вас виходить неймовірно апетитна закуска до святкового столу. Обов’язково спробуйте приготувати таке ароматне частування.

Салат “Мімоза”

Як приготувати Мімозу нестандартно, щоб вийшло смачно
Як приготувати Мімозу нестандартно, щоб вийшло смачно

Хоча “Мімоза” є одним із найпопулярніших варіантів закуски до святкового застілля, ви точно будете здивовані, що салат на Новий рік 2024 може бути таким смачним. Для приготування закуски за оновленим рецептом потрібно всього лише замінити сайру з класичного рецепта на ніжний консервований тунець. У результаті у вас вийде просто неймовірно смачний салат.

Салат “Подарунок Зеленому Дракону”

Незвичайний салат, який сподобається господарю Нового року 2024
Незвичайний салат, який сподобається господарю Нового року 2024

Головна зірка нашої підбірки – салат, який має назву “Подарунок Зеленому Дракону”. Серед усіх варіантів, які приготувати салати на Новий рік 2024, ця страва є найоригінальнішою. Для закуски потрібна копчена куряче філе, консервована кукурудза та твердий сир. У результаті у вас вийде незвичайний салат. Прикрасьте його зеленю, аби Дракону страва точно сподобалась.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.