Як це смачно! Їмо таку вечерю навіть вночі: легкий та простий рецепт для смачного схуднення за 10 хвилин

Капустяна запіканка за цим рецептом виходить дуже ніжною і нереально смачною. Готується вона за 10 хвилин і являється не лише смачною, а й корисною і низькокалорійною.

Цей рецепт підійде для людей, які люблять смачно поїсти і для тих, хто слідкує за власною фігурою. Страва виходить смачною і дієтичною, а отже її спокійно можна їсти навіть на ніч. Головною умовою смачної запіканки є використання саме молодої капусти. З зимовою білокачанною капустою запіканка теж вийде, але вона не буде такою ніжною, як з молодою.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста молода – 300 г;
  • яйця – 2 шт;
  • борошно – 2-3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • кунжут (за бажанням) – 1 ст.л;
  • олія – 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Капусту шинкуємо тонкою соломкою і перекладаємо в глибоку миску. До капусти додаємо яйця, сіль і ретельно перемішуємо. Далі додаємо чорний перець і борошно. Добре перемішуємо.

Пательню змащуємо рослинною олією і розігріваємо. Викладаємо капустяну масу і розподіляємо рівномірно по поверхні пательні.

Рецепт смачної і ніжної запіканки з капусти на сковороді за 10 хвилин
Рецепт смачної і ніжної запіканки з капусти на сковороді за 10 хвилин

Зверху запіканку присипаємо кунжутом і накриваємо сковорідку кришкою. Смажимо запіканку на вогні менше середнього 10 хвилин. Після цього її потрібно перекинути на інший бік і смажити ще під закритою кришкою 10 хвилин.

Рецепт смачної і ніжної запіканки з капусти на сковороді за 10 хвилин
Рецепт смачної і ніжної запіканки з капусти на сковороді за 10 хвилин

Готову запіканку ріжемо на порційні шматки і подаємо до столу гарячою. Вона ідеально смакує зі сметаною. Запіканка має приємну, хрумку скоринку, а в середині вона дуже ніжна.

Така капустяна запіканка стане ідеальним варіантом сніданку, чи вечері. Вона має відмінний смак і до того ж є корисною і низькокалорійною. За бажанням, ви можете розбавляти таку запіканку й іншими інгредієнтами. До неї можна додати нарізану зелень, нарізану цибулю і навіть натертий кабачок, або твердий сир.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!