Коли вдома є куряча печінка, то обовʼязково готую ці печінкові млинці з яскравою начинкою. Смачно без слів

Печінкові млинці стануть справжньою знахідкою вашого столу. Вони не тільки смачні, але й поживні та корисні. Смакуйте разом з родиною і друзями страву, яка готується швидко та без зайвого клопоту.

Шукаєте новий спосіб перетворити звичайні млинці на справжній кулінарний витвір? Спробуйте цей унікальний рецепт печінкових млинців, які здивують ваші смакові рецептори з першого шматочка. Ця страва ідеально поєднує в собі корисність печінки та багатий смак начинки з яйцями та зеленою цибулею.

Інгредієнти для тіста:

  • 500 грамів курячої печінки
  • 1 яйце
  • 160 грамів борошна
  • 250 мілілітрів молока
  • 1 чайна ложка солі
  • Чорний перець за смаком
  • 4 столова ложка рослинної олії

Для начинки:

  • 5-6 варених яєць
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • Сіль за смаком
  • 3-4 столові ложки майонезу

Приготування:

Рецепт тонких печінкових млинців з начинкою
Рецепт тонких печінкових млинців з начинкою

Почніть з печінки. Промийте її під холодною водою, обсушіть, видаліть непотрібні плівки та наріжте на невеликі шматочки. Потім перетріть її у блендері до стану пюре.

У глибокій тарілці взбийте яйце разом з молоком, додайте пюре з печінки, борошно, сіль та чорний перець. Повністю змішайте до однорідної консистенції. У іншій мисці натріть яйця, додайте дрібно нарізану зелену цибулю, сіль та майонез. Добре змішайте.

Нагрійте невелику кількість олії на сковороді. Ложкою або ополоником розлийте тісто на гарячу сковороду та покрутіть її, щоб тісто розтеклося по поверхні та сформувало млинець.

Покладіть трохи начинки на середину млинця та розташуйте її рівномірно по всій поверхні. Згорніть млинці у рулет, прикривши начинку, і підсмажте з обох сторін до золотистого кольору.

Подавайте гарячі печінкові млинці з улюбленими соусами як самостійну страву, або як доповнення до гарніру, картоплі чи іншої страви на ваш вибір.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.