45-річна Олена Кравець зробила стрижку боб-каре: Квартальна дружина Зеленського захопила красою у віці ягідки

Відома українська гумористка Олена Кравець вдало сходила до перукаря. Зірка вразила шанувальників новою зачіскою й захопила ніжним зверненням до підписників

Олена Кравець – відома українська гумористка й одна з найбільш успішних жінок шоу-бізнесу. Знаменитість активно підтримує рідну країну в її боротьбі за Незалежність. Хоча квартальна “дружина” Володимира Зеленського не так часто публікує нові дописи на особистій сторінці в Інстаграм, Кравець дуже влучно стріляє свіжими фотографіями прямісінько у серця своїх шанувальників.

Так, знаменитість поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі знімками, які були спершу опубліковані на фан-акаунт зірки. Олена Кравець ніжно обійняла дівчинку й притиснула її ближче до себе. Шанувальників акторки захопила кожна деталь на знімку – від зовнішнього вигляду та вбрання кумира до її добродушного прояву почуттів. Окрему увагу підписники приділили зачісці Олени Кравець – її волосся помітно відросло й стало довгим.

Олена Кравець на особистій сторінці в Інстаграм поділилась чарівними фотографіями, на яких ніжено обіймає незнайому дівчинку
Олена Кравець на особистій сторінці в Інстаграм поділилась чарівними фотографіями, на яких ніжено обіймає незнайому дівчинку

Нагадаємо, що на початку січня знаменитість, схоже, вирішила кардинально змінити свою зовнішність або ж акторці просто набридла морока з доглядом за довгим волоссям. Тоді Олена Кравець обрізала красиві пасма й зробила стрижку піксі.

Багато українців звикли бачити акторку саме з такою зачіскою – вона буквально асоціюється із персоною Олени Кравець. Втім, підписники зірки зазначають: довге волосся їй пасує набагато більше. За зізнанням шанувальників, з такою зачіскою Кравець виглядає набагато молодшою й жіночною.

Шанувальники Олени Кравець підмітили, що знаменитості більше пасує довге волосся
Шанувальники Олени Кравець підмітили, що знаменитості більше пасує довге волосся

Судячи з фотографій, які Олена Кравець опублікувала на особистій сторінці, вона стала гостею якогось цікавого заходу. Проте, знаменитість не розповіла деталей: акторка вирішила витримати загадкову таємничість. Однак, артистка зазначила, що зараз їй дуже хочеться висловити свої почуття й емоції через обійми.

Дуже хочеться обійматись частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди

– зазначила в описі до опублікованого допису Олена Кравець й подякувала фан-акаунту за те, що вони зробили ці фото.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.