На обличчі у 71-річної Алли Пугачової жодної зморшки: фотошоп чи пластика – Галкін сам дивується

Новорічні свята позаду, хоча ще зовсім не закінчилися - на носі ще Старий Новий рік. А вже як-то сумно - чекаєш-чекаєш цілий рік, а воно - бац! І вже все.

Все Новорічні святкування Максим Галкін, як інтернет-рупор їх зоряної сім’ї, ділився фото і відео красуні-дружини, двох чарівних діток, гостей, та й сам іноді в кадр потрапляв. Показав він і який приголомшливий салют організував в новорічну ніч (дивіться по посиланню), і як Алла Пугачова танцювала в тапках на домашній сцені (подивитися можна тут), і як Ліза і Гаррі колядували (по посиланню).

Але час біжить і майже всі свята позаду. Залишилося ще відзначити Старий Новий рік, а потім – Хрещення і почнуться звичайні будні. Ось Максим і засумував:

Пост Максима Галкіна

Але, щоб зовсім не впасти духом, шоумен вибрав чудове відео – завершальний сцену чудового мюзиклу “За двома зайцями”, де всі актори співають заводну пісеньку “Новий рік” (подивитися можна в кінці статті).

На завставці до відео – Алла Пугачова, яка зіграла головну роль у фільмі – наречену-невдаху Тоню Коровяк, яка мріє стати зіркою і вдало вийти заміж. У 2003 році Примадонні було вже 54 роки, вона була ще одружена з Філіпом Кіркоровим, але знайомство з Галкіним вже відбулося – в житті вони одружаться через 8 років.

Алла Пугачова і Максим Галкін в мюзиклі За двома зайцями

А по фільму на шляху Тоні трапляється молодий, але чарівний аферист Чижов (26-річний Максим Галкин), який вже посватався за Галю (Ольга Сумська), дочку Світлани Марківни (Вєрка Сердючка).

Герої мюзиклу За двома зайцями

Напевно, немає далі сенсу переказувати зміст фільму все точно бачили, а хто ні – можна подивитися онлайн і отримати масу задоволення.

Підписчики Максима були дуже йому вдячні за такі чудові спогади, багато зізналися, що обов’язково переглядають цей музичний фільм Максима Паперного в новорічні канікули.

Не полінуйтеся і ви – знайдіть цей чудовий фільм, згадайте, якими молодими і красивими були Максим і Алла.

Максим Галкін і Алла Пугачова

А тепер – чудова новорічна пісенька.