Неймовірна схожість: Григорія Решетніка сплутали в Мережі з Арестовичем – телеведучий став копією радника ОП

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік пожартував над політичним діячем Олексієм Арестовичем, який вирішив піти у відставку, і скопіював його зовнішність.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вирішив пожартувати над політичним діячем Олексієм Арестовичем. Решетнік у своєму Інстаграм-блозі опублікував фото, на якому він копіює Арестовича і неймовірно на нього схожий.

Друзі, шукаю роботу позаштатного радника…Досвід на телебаченні 20-ть років

, – написав Решетнік під знімком.

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня Олексій Арестович заявив, що йде у відставку з посади позаштатного радника Офісу Президента. Політичний діяч у своїх соціальних Мережах оприлюднив свою заяву на звільнення.

Саме через цю ситуацію вирішив висміяти Григорій Решетнік. Втім, користувачі Мережі не оцінили жарти телеведучого і у коментарях його присоромили.

Ось, що написали коментатори:

  • “Де ви були в перші дні війни? Коли він виходив і говорив з людьми? Щось не було тоді сарказму від вас..”;
  • “Ну до чого цей сарказм?”;
  • “Фу мені гидко стало, гризти своїх? М*скал*в замало”;
  • “Корону з голови зніміть і в окопи!!! Святий знайшовся!!!! Так як деякі зараз вам аплодують при першій же помилці вас розіпнуть!!”;
  • “Ганебно. Це не почуття гумору, це щось типу разом і батька легше бити, сарказм, травля, нічого спільного з тими якостями з якими Вас отожнювали раніше. Не підбурюйте розбрат всередині країни”.
Користувачі Мережі засудили Решетніка за сарказм

Також багато коментаторів відмітили, що Григорій Решетнік дійсно дуже схожий з Олексієм Арестовичем, вони практично на одне обличчя.

Нагадаємо, Олексій Арестович написав заяву на звільнення після політичного скандалу, у який він потрапив. Так, Арестович коментуючи влучання російської ракети у багатоповерхівку у Дніпрі, припустив, що так трапилося через те, що російську ракету збивало українське ППО, тому вона змінила траєкторію і влучила у будинок. Пізніше ця версія була спростована, а сам Арестович вибачався за сказане і підкреслював, що це була лише одна із його версій. Втім, слова Олексія викликали негативну реакцію у суспільства. Арестович визнав свою помилку і заявив, що за таке він має бути звільненим.