Настя Каменських показала свій обід і викликала здивування у публіки: калорійність зашкалює (Фото)

Українська співачка Настя Каменських за останній рік помітно набрала вагу. Схоже, співачка не збирається худнути, адже її прийоми їжі дуже ситні і калорійні.

Настя Каменських із тих жінок, хто схильний до повноти. Аби бути у гарній формі, артистці потрібно весь час сидіти на дієтах і займатися спортом. А ось коли Настя дає слабину, то відразу набирає вагу.

В період за 2018-2021 рік Каменських феєрично схудла і досягла своєї найкращої форми. Співачка регулярно хизувалася своїм підтягнутим тілом на камеру. Втім, після початку повномасштабної війни контроль харчування і спорт відійшли на другий план, а стрес тільки сприяв набору ваги.

Так, повернувшись у серпні 2022 року в Україну після довгого перебування за кордоном, фанати не впізнали співачку і навіть припустили, що вона вагітна. Каменських помітно погладшала і почала приховувати свої форми за просторим одягом.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Настя Каменських помітно погладшала за останній рік

Пізніше в інтерв’ю співачка спростувала чутки про власну вагітність і зізналася, що просто погладшала. При цьому Каменських заявила, що не збирається худнути екстремальними, швидкими методами. Настя має намір скинути зайві кілограми, але збирається робити це повільно і поступово.

Зараз Настя Каменських перебуває у всеукраїнському музичному турі і наразі знаходиться в Одесі, де збирається виступити з концертом 11 травня. У своєму Інстаграм-блозі Каменських показала, як проводить час в Одесі до початку концерту. Так, співачка оприлюднила знімок зроблений в ресторані. На фото Настя їла смачні українські вареники відразу з двох мисок. В одній мисці вареники були приправлені кропом, а в іншій – запашними шкварками.

Очевидно, що страва – не з дієтичних і якщо Настя так буде харчуватися регулярно, то точно не схудне.

 У нас в Україні найкращі люди, найкрасивіші краєвиди та найсмачніша їжа

, – підписала знімок Каменських.

Нагадаємо, ще місяць назад Настя Каменських була змушена призупинити свій тур по Україні. Співачці діагностували новоутворення у голосових зв’язках, яке потрібно було негайно лікувати, аби не залишитись без голосу назавжди. Лікування пройшло вдало і зараз співачка продовжує радувати фанатів своїми виступами.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.