Українські знаменитості, які страждають через поганий зір: Кароль, Бабкін, Сумська та інші

Деякі з українських знаменитостей мають дуже поганий зір, але дуже добре це приховують.

Знаменитості, як і інші, звичайні люди мають проблеми із зором. Хтось це приховує і носить контактні лінзи, а хтось не соромиться власної вади і з задоволенням носить окуляри.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

На початку 2021 року музиканту Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак втратив 70% центрального зору. Артистові вдалося зберегти зір після двох операцій за кордоном.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Мало хто знає, але популярна співачка Тіна Кароль має проблеми із зором – у неї короткозорість. Артистка змушена завжди ходити з контактними лінзами. Однак навіть з ними у неї виникають іноді труднощі при читанні тексту з телесуфлера.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Українська Роксолана Ольга Сумська теж страждає через поганий зір. У звичайному житті актриса часто носить окуляри, у неї їх ціла колекція. Однак на сцені і на зйомках їй доводиться користуватися контактними лінзами.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

У телеведучої Маші Єфросиніної проблеми із зором почалися ще в школі. Тоді їй доводилося носити величезні некрасиві окуляри, через що її дражнили однокласники. Зараз же Єфросиніна користується контактними лінзами.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.