Головні скандали Валерія Меладзе: подвійне життя з коханкою і облік в міліції (Відео)

Валерій Меладзе - відомий співак з хорошою репутацією. Однак є в його житті так звані "скелети в шафі ", про які на публіку говорити не прийнято.

Ми вирішили пригадати їх, і розповісти вам – відданим шанувальникам його творчості.

малолітня пустощі

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

Валерія, який ще в підлітковому віці потрапив в неприємну ситуацію. У рідному місті Батумі Валеріан, а саме таке у нього справжнє ім’я, колись пробрався з друзями на територію покинутого заводу. Тоді хлопчик навчався в шостому класі. Він зняв зі старого трактора кілька деталей, як пізніше зізнався, хотів зібрати омметр. За це Валерія і його друзів поставили на облік в міліції. Даний факт з біографії співака сплив, коли той вже був популярним. Журналісти і злословнікі рознесли його по мережі, мовляв, Меладзе-молодший мав проблеми з законом. Хоча сам артист згадує це як нешкідливу дитячу витівку.

Подвійне життя і зрада

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

Також в біографії Валерія є великий скандал, пов’язаний з його особистої сферою. Як виявилося, він вів подвійне життя.

У 1989-му він одружився на інститутській подрузі Ірині, яка народила йому трьох дочок, при цьому всі роки Валерій в інтерв’ю хвалив її за стійкість характеру і взагалі розповідав направо і наліво, як він щасливий. Але потім щось явно пішло не так: з’явилися чутки про його інтригах з солістами колись популярної групи Віа Гра.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Валерій дуже рідко з’являвся вдома, і Ірина стала підозрювати його в зрадах. Якось вона навіть з’явилася на знімальному майданчику кліпу Меладзе та ВІА Гри і влаштувала скандал: надто вже у відвертих позах поставали Валерій і Анна Седокова. Тоді, за наполяганням Ірини, все двозначні сцени з кліпу вирізали.

А потім і зовсім з’ясувалося, що у співака є позашлюбний син від коханки. У 2009-му Меладзе повідомив, що більше з дружиною не живе, пізніше подав на розлучення. Підступною спокусницею виявилася бек-вокалістка Альбіна Джанабаєва. Зараз Валерій та Альбіна досі разом. Сім’я стала багатодітною – вони виховують двох синів – Костянтина і Луку, а в 2021 році раптово у пари народилася дочка, яку назвали Агата.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею

Про те, як Валерій Меладзе нібито підняв руку на журналістку, і чи правда, що він хвалився зайвою розкішшю – дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.