Мінімум 40 тисяч доларів на рік: скільки співачка Камалія витрачає на навчання дочок і чому їх вчить (відео)

Співачка Камалія - справжня зірка. Її люблять, цінують, на її концерти збираються цілими стадіонами, а виходу нових пісень чекають з нетерпінням.

Крім того, що вона знаменита і затребувана, вона ще й дружина, і мати. Її чоловіка звати Мохаммад Захур, він пакистанець. У 2013 році у подружжя сталася важлива подія – їх сім’я поповнилася одразу на дві особи – двійнят Арабеллу і Мірабелла. Як же живуть дівчатка, які з дитинства оточені любов’ю, увагою преси, і живуть в достатку?

Дівчатка Камалії та Захура вчаться в Україні, в школі з британським вектором освіти. Поки вибирали навчальний заклад для спадкоємиць, з чоловіком мало не посварилися. Папа хотів, щоб дівчатка здобували освіту за кордоном.

Про це Камалія розповіла в інтерв’ю телеканалу “Україна “.

Співачка розповіла, що в рік на навчання однієї дитини у них йде більше двадцяти тисяч доларів.

Ну, як і у всіх сім’ях, дівчатка можуть відзначитися поганою поведінкою. Особливо, за якісь подарунки або покупки можуть і битися, тому мама купує спадкоємицям все однакове.

Крім школи, Камалія водить своїх діток на гуртки. Тричі на тиждень у них верхова їзда. Любов до кінного спорту Арабелли і Мірабелла передалася від мами, яка в сідлі з 18 років. Артистка займається кінної виїздки – в цьому виді змагань оцінюють вміння коней рухатися в різному темпі.

Однак прищеплюють батьки дівчаткам не тільки всебічні розвиток і потреба в освіті. Але і скромність, яка при такому фінансовому становищі сім’ї, здається, втрачається з уваги. Проте, Камалія, як відповідальна мама, привчає дівчаток до того, що нічого не дістається просто так, все потрібно заробити.

А ось тато навпаки – дозволяє Арабелли і Мірабелла все, і трохи більше.

Захур з дочками
Захур з дочками

Також досвідчена мама Наталя Захур ділиться секретом, як реагує на дитячі істерики. Її метод простий – вона їх ігнорує. І забороняє іншим якось реагувати на дитячі сплески емоцій. Мовляв, переплачут, і заспокояться. І тоді з дитиною можна поговорити.

А якщо слова не допомагають, то від мами можна і отримати.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.