Дантес нарешті підтвердив відносини з Кацуріною: “Кохаю тебе і вже скучаю”

У березні Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення. Співачка давно зізналася, що пішла до ресторатора Михайла Кацуріна. Публіка давно підозрювала, що у Дантеса з Кацуріною теж роман.

Незабаром після початку повномасштабної війни Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розповіли про свій розрив після 11 років спільного життя. Про причини не хотіли говорити, але публіка все й так зрозуміла після опублікованої фотографії, де Надя та ресторатор Михайло Кацурін разом. Причиною розлучення стала поява у Дорофєєвої іншого чоловіка. До речі, четвірка Дорофєєва-Дантес-Кацуріна-Кацуріна давно товаришували, разом їздили на відпочинок.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна зізналися у романі
Володимир Дантес та Даша Кацуріна зізналися у романі

Про роман Володимира Дантеса та Даші Кацуріної у мережі здогадувалися давно, а 4 вересня дівчина підтвердила, що у стосунках із колишнім Наді Дорофєєвою. Вона запостила з ним інстаграм-сторіс із Варшави і написала: “Люблю тебе і вже сумую”. У своєму інстаграм-профілі зі 165-тисячною аудиторією Кацуріна опублікувала посаду про розлучення, про яку її нібито просили передплатниці.

Вона зізналася, що спочатку дозволила собі побути у розпачі, шкодувала себе, а потім закохалася у Дантеса, який був поряд. Ці почуття нібито й витягли її зі стану жертви та надихнули йти далі. У телеграмі вона вперше показала відео де цілує Дантеса. Ролик зняла її дочка Саша. Так пройшов їхній ранок після благодійного стендапу артиста у Варшаві, на якому він жорстко підбив Кацуріна за інтимне життя з Дорофєєвою. Даша теж пожартувала в мережі.

Всі мої мудрі подруги говорили завжди, що кожен наступний хлопець – кращий за попереднього. Це правда.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.