Діма Танкович зізнався, що його маленька дочка вважає своїм татом Володимира Зеленського: “Показала пальчиком”

Популярний білоруський та український гуморист, телеведучий, актор Дмитро Танкович зізнався, що його єдина донька вважає своїм татом нинішнього президента України Володимира Зеленського.

Дмитро Танкович ще з дитинства проявляв артистичність, тож у шкільні роки почав грати у театрі, але навчався на спеціальності облік та аудит у банку. Студентом Танкович почав грати у КВК та у складі команди “ЧП” вперше засвітився на телебаченні. Після того як команда розпалася, він з головою пішов у сферу ТБ. Українці могли бачити його у багатьох телешоу, з 2018 року він є актором “Дизель Шоу”.

Своє особисте життя Дмитро Танкович від шанувальників не приховує, але й не виставляє на показ. Відомо, що телеведучий одружений з Ольгою Рибкою, з якою познайомився на знімальному майданчику шоу “Україна має талант”, майбутня дружина зірки працювала адміністратором кастингу. У шлюбі у пари народилася дочка Олександра, 2021 року дівчинка пішла до школи в 1 клас.

Діма Танкович зізнався, що його маленька дочка вважає своїм татом Володимира Зеленського
Діма Танкович зізнався, що його маленька дочка вважає своїм татом Володимира Зеленського

Під час участі у проекті “Хто зверху?” із Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк на Новому каналі Танкович розповів курйозну історію, пов’язану з дочкою. В одному із конкурсів гуморист зізнався, що Саша у певному віці була впевнена, що її тато – це Володимир Зеленський, нинішній президент України.

Коли моїй малі було три роки, вона дивилася телевізор, я їй завжди показував себе, мені хотілося, щоб вона раділа, що тато працює на телевізорі. Себе показував, але мене вона не запам’ятовувала, а коли одного разу показали 95 квартал, вона показала пальчиком і сказала: “Тато”, і так тривало деякий час

, – зізнався Танкович.

Діма Танкович зізнався, що його маленька дочка вважає своїм татом Володимира Зеленського
Діма Танкович зізнався, що його маленька дочка вважає своїм татом Володимира Зеленського

Через повномасштабну війну в Україні Дмитро Танкович перебуває у розлуці з коханою дружиною та дочкою. Вони перебувають у безпеці у Польщі, а він працює у Києві.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?