17-річна донька Полякової відмовилася від престижної освіти за кордоном та пояснила чому: ще пошкодує

Цього року старша дочка співачки Олі Полякової закінчила школу та вступила до престижного університету Великобританії. Однак, як тільки розпочався навчальний рік, 17-річна Маша вразила публіку неоднозначною заявою.

Дочка Олі Полякової Маша з дитинства займалася музикою та акторською майстерністю. 17-річна Марія вже встигла знятися у серіалі та також створила власну групу, в якій є солісткою. Тому, коли перед нею постало питання, куди вступати після закінчення школи, дочка Полякової ні на мить не сумнівалася у виборі професії. Дівчина вирішила, що хоче навчатися музики у престижному закордонному університеті.

Маша і Оля Полякові
17-річна донька Полякової відмовилася від престижної освіти за кордоном

Спочатку Маша Полякова планувала вступити до відомого музичного коледжу Берклі у Бостоні. Однак після початку повномасштабної війни в Україні сім’я Полякових зрозуміла, що не має можливості оплачувати навчання у цьому коледжі, яке коштує понад 40 тисяч доларів на рік. Було прийнято рішення вступати до іншого навчального закладу у Великій Британії, який не такий дорогий.

У липні цього року Маша Полякова похвалилася своїм підписникам в Інстаграм, що їй вдалося вступити до лондонського університету BMus, де вона навчатиметься музики. Дівчина не приховувала, що для неї це дуже важливо, і вона мріє про початок навчального року.

Проте, схоже, дівчина вирішила змінити свої плани. Нещодавно Маша Полякова зняла відео під час поїздки в автомобілі, де повідомила, що відмовляється від навчання за кордоном заради хлопця.

Я відмовилася від навчання за кордоном заради хлопця

, – повідомила дочка Полякової.

Ролик дівчина опублікувала на сторінці TikTok.

17-річна донька Полякової відмовилася від престижної освіти за кордоном
17-річна донька Полякової відмовилася від престижної освіти за кордоном

Користувачі Мережі одразу почали коментувати відео дочки Полякової. Багато хто вважає, що дівчина ще пошкодує про своє рішення, а деякі сподіваються, що це просто жарт.

Нагадаємо, Маша Полякова вже більше року зустрічається із хлопцем на ім’я Денис. Незважаючи на свій юний вік, дівчина не соромиться демонструвати свої недитячі стосунки з молодою людиною в Мережі.

Як виглядає хлопець Маші Полякової

Так, в Інстаграм-блозі 17-річної Марії можна знайти фото та відео, де вона цілується зі своїм хлопцем та поводиться не зовсім пристойно.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.