У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак, котра назвала себе найтитулованішою співачкою України

Під час повномасштабного російського вторгнення на територію України Ані Лорак жодного разу не засудила країну-окупанта, але збиралася виступати в Європі саме як українська співачка.

24 лютого 2022 року росія розв’язала повномасштабну війну проти України. Багато вітчизняних зірок повністю відхрестилися від рф та концертної діяльності на російській сцені, навіть Світлана Лобода, яка з 2014 року сконцентрувала свою кар’єру саме в росії, у перші ж дні вторгнення зібрала родину, команду і назавжди залишила країну-окупанта, голосно заявила про свою позицію на підтримку Батьківщині, а також активно зайнялася благодійною та волонтерською діяльністю. Але Ані Лорак, яка родом із Чернівецької області, обрала мовчазну позицію та зникла з радарів.

У червні 2022 року співачка засвітилася на дні народженні сина співака-путініста Кіркорова, серед гостей також були помічені політичні діячі росії, а нещодавно в Мережі з’явилася інформація про те, що Лорак готується до туру Європою. В афіші вона назвалася “найтитулованішою українською співачкою“, викликавши обурення серед українців, які ніколи не пробачать її зради.

У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак
У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак

У результаті Кароліні Куєк довелося спуститися з неба на землю, оскільки її заплановані за кордоном концерти почали масово скасовуватись після хвилі обурення з боку української спільноти.

Майже одразу після цього Ані Лорак відновила свою видалену на початку війни сторінку в Instagram, опублікувала новий пост і заявила, що її серце переповнене болем та співчуттям, проте вона не уточнила, до кого звернені її слова і знову відмовчалася на тему російського вторгнення. Зважаючи на все, скандальна артистка таким чином анонсувала своє повернення на російську сцену, адже жодна інша їй більше не світить.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.