Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну: Ані Лорак слабо

Колишній чоловік української співачки-зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу повернувся в Україну з новою коханою і падчеркою після кількамісячного перебування за кордоном.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення зі співачкою Ані Лорак веде особистий блог в Instagram, де шанувальники дізнаються новини з його життя. У 2021 році стало відомо, що турецький бізнесмен одружується вдруге, він зробив пропозицію руки та серця новій обраниці Лілії, яка є майстром макіяжу. У пари велика різниця у віці, але це не завадило бути їм щасливими, дівчина погодилася стати дружиною Мурата і зараз вони заручені.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну

На ранок 24 лютого 2022 року, коли росія розв’язала повномасштабну війну проти України, закохані знаходилися в Києві. Мурат взяв на себе відповідальність вберегти наречену та її доньку і виїхав з ними за межі країни. Декілька місяців пара знаходилася в Туреччині, туди до них також приїжджала дочка від шлюбу з Ані Лорак Софія. Самої співачки ніде не бачили з самого початку війни, вона не підтримала співвітчизників та не засудила росію, а просто зникла з публічного поля навіть видаливши сторінку в соцмережі.

Нарешті Мурат Налчаджиоглу разом з нареченою і падчеркою повернувся в Україну, де активно зайнявся бізнесом і сімейними справами. У вересні закохані відвели доньку Лілії в школу у маленькому українському селі на заході країни. Самі вони часто їздять звідти у Київ по робочих справах.

Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу
Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну

Нагадаємо, мовчунка Ані Лорак через півроку війни в рідній країні поновила сторінку в Instagram і заявила, що збирається повертатися на сцену. Це після того, як її заплановані у Європі концерти були відмінені зі скандалом, тому що вона назвалася найтитулованішою українською співачкою. Все говорить про те, що зрадниця залишилася в росії і не збирається захищати Україну.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.