“Ми в підвалі”: Потап зізнався, що довелось пережити його синові, доки співак ховався від війни в Іспанії

Український репер і продюсер Олексій Потапенко нещодавно повернувся додому в Київ. Співак зізнався, що його син ховався від столичних обстрілів, поки сам Потап перебував в Іспанії

Олексій Потапенко провів у Іспанії більше ніж пів року. Не так давно знаменитість повернувся додому, й тепер йому доводиться відповідати на безліч запитань, які накопичились у прихильників за час його відсутності. Так, нещодавно з Потапом поспілкувались журналісти з проєкту “Життя відомих людей”. У рамках інтерв’ю співак зізнався: його син ховався від обстрілів Києва, доки сам артист перебував зі своєю дружиною за кордоном.

Крім того, Олексій Потапенко розповів, що він навіть зберіг повідомлення від Андрія (син Потапа), у якому хлопець повідомив, що вони зараз ховаються, проте тримаються попри вибухи.

Тату, не хвилюйся. Ми в підвалі. Попри вибухи, я тримаюся, підтримую маму, щоб вона не плакала

– таке повідомлення написав Потапу син Андрій.

Олексій Потапенко зізнався, що поїздка до Іспанії була планова, й вони з Настею Каменських відправились за кордон не для того, щоб вберегтись від ймовірного повномасштабного вторгнення. Втім, зізнається артист, після того, як війна все-таки почалась, він вирішив на певний час залишитись в Іспанії. За розповіддю Олексія Потапенка, він нібито рвався додому, проте вони поговорили з Каменських і вирішили, що безпечніше буде залишатись за кордоном.

Потап зі своїм сином Андрієм
Потап зі своїм сином Андрієм

Музикант пригадав хронологію лютневих подій. За словами Потапа, коли всі українці із завмиранням серця очікували початок повномасштабної війни, він разом зі своєю дружиною Настею чекав удома, в Україні. Нагадаємо, що іноземна розвідка спершу прогнозувала, що початок вторгнення путіна почнеться 16 лютого.

Проте, згадує Потап, після цієї дати вони вирішили відправитись до Іспанії, адже це була давно запланована поїздка. Крім того, Настя Каменських запропонувала взяти з собою маму, а Олексій Потапенко, в свою чергу, зателефонував синові й запитав, чи не хоче він поїхати разом з ними. Андрій відмовився, адже мав свої плани.

Скільки я зробив, щоб їх перевезти. І скільки зробив для інших тисяч людей. Після цього я думаю, що я можу робити в цьому житті все, що завгодно

– підсумував Потап.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.