40-річна Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Відома українська співачка Віра Брежнєва на фоні чуток про розлучення з продюсером Костянтином Меладзе прокоментувала останні новини зі свого життя.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе одружилися у 2015 році, зігравши таємне весілля за кордоном. Заради співачки композитор і продюсер пішов від першої дружини, з якою виховував трьох дітей, а їх роман закрутився ще коли Брежнєва була солісткою “ВІА Гри”. Висвітлювати подробиці сімейного життя зіркова пара не полюбляє, тому в Мережі постійно пліткують про їх розлучення.

Після того, як почалося повномасштабне російське вторгнення, Віра постійно на зв’язку зі своїми прихильниками і співвітчизниками, заради яких зайнялася волонтерською діяльністю і засудила дії росії. Костянтин же мовчить і не коментує війну, що могло стати причиною погіршення стосунків. ЗМІ пишуть, що влітку 2022 року подружжя вирішило розлучитись. Ще одна версія розпаду шлюбу пов’язана зі зрадою, хоча саме з цього почалася їх історія кохання.

Віра Брежнєва жодним чином не піднімає тему розлучення, але її моральний стан говорить сам за себе:

Хочеться писати про хороше, але потім відкриваєш новини і знову серце йде в п’яти. І хочеться лаятися. І хочеться прокинутися від цього страшного сну

, – написала співачка.

Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин
Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Також Мережа активно обговорює звинувачення в бік чоловіка Віри Брежнєвої Костянтина Меладзе від Ані Лорак у домаганнях. Артистка в інтерв’ю заявляла, що продюсер пропонував їй популярність взамін на близькість.

Я нарешті зняла рожеві окуляри

, – наголошує інтригуючий підпис під обкладинкою з Брежнєвою для модного журналу, випуск якого вийшов згодом після скандалу з Меладзе.

Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак
Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Прихильникам залишається тільки здогадуватися, що мається на увазі та чи пов’язано це з чоловіком Віри.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.