Одіозний Філіп Кіркоров зганьбився, вийшовши на сцену в прозорому комбінезоні: “Без сліз неможливо дивитися”

Співак Філіп Кіркоров вчерговий раз вразив публіку вибором свого концертного вбрання. Публіка висміяла артиста після його виступу в Казахстані.

Філіп Кіркоров із тих артистів, які звикли дивувати публіку не лише своїми піснями, а й концертним вбранням. Артист неодноразово вражав глядачів у залі незвичайними нарядами, які притаманні лише йому. Кіркоров любить поєднувати у свої образах блискітки, каміння, орнаменти і навіть пір’я. Дуже часто сценічні образи співака виглядають дивно і безглуздо, але всім запам’ятовуються.

Філіп Кіркоров зганьбився, вийшовши на сцену в прозорому комбінезоні
Філіп Кіркоров зганьбився, вийшовши на сцену в прозорому комбінезоні

Недавній сценічний образ Кіркорова теж надовго запам’ятається публіці, адже на цей раз співак осоромився, вибравши невдале вбрання.

Так, на концерті в Казахстані, який відбувся 7 листопада, Філіп Кіркоров з’явився на сцені у напівпрозорому комбінезоні тілесного  кольору, який підкреслив недоліки фігури немолодого артиста. Кіркоров у тісному наряді виглядав безглуздо і недоречно.

Філіп Кіркоров зганьбився, вийшовши на сцену в прозорому комбінезоні
Філіп Кіркоров зганьбився, вийшовши на сцену в прозорому комбінезоні

Відео з виступу російського артиста розлетілося у Мережі і зібрало купу негативних коментарів фоловерів.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “В діда взагалі дах поїхав”;
  • “Що це за бабусині колготи?”;
  • “Він у Лоліти наряд позичив?”;
  • “Без сліз неможливо дивитися”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Філіп Кіркоров вирішив не коментувати російську агресію, таким чином підтримавши росію. Співак навіть втік від журналістів, які задавали йому питання про “спецоперацію”. Цікаво, що саме Кіркоров порадив Ані Лорак теж зайняти таку позицію і зникнути з медіапростору та не коментувати ситуацію в Україні, що вона і зробила. Про це в одному з інтерв’ю розповів Потап. За словами артиста його дружина Настя Каменських в перші дні війни телефонувала Ані Лорак і просила не мовчати. У телефоній розмові Лорак сказала Каменських “не діставати її” і зізналася, що Кіркоров сказав їй мовчати.

 

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.