“Буду готуватися до весілля”: Злата Огнєвіч поділилась подробицями події, яку довго приховувала від фанатів

Відома українська співачка ошелешила несподіваними новинами. Виявляється, навесні наступного року відбудеться одна з найважливіших подій у житті Злати Огнєвіч

Популярна українська співачка повернулась додому й з’ясувала, що колишній учасник другого сезону “Холостячки”, який свого часу був одним із фаворитів артистки, запросив її на своє весілля. Злата Огнєвіч поділилась подробицями приємної новини та зізналась, що вже готує шикарну сукню для такої важливої події.

Злата Огнєвіч відвідає весілля свого “колишнього”

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська зірка постійно розповідає своїм шанувальникам про події, що трапляються в її житті. Цього разу прихильники дізнались, що їхній кумир стане гостею романтичного весілля Андрія Хветкевича, колишнього учасника “Холостячки-2”.

Злата Огнєвіч розповіла, що шлюбна церемонія відбуватиметься навесні в Мексиці. За словами співачки, до травня є достатньо часу, тому вона встигає ретельно обдумати, яку ж сукню обрати для урочистої події. Втім, зізнається співачка, вона б хотіла, аби травень наступив якомога швидше, адже запрошення її друга сильно її заінтригувало.

Історії в Інстаграмі Злати Огнєвіч
Історії в Інстаграмі Злати Огнєвіч

Повернулась додому і на мене чекала радісна новина. Буду готуватися до весілля… В Мексиці. Я можу сказати одне: і чому травень не завтра? Запрошення на весілля від Андрія Хветкевича та Феліпе! Дуже приємно! Вже готую сукню!

– повідомила на особистій сторінці Злата.

Крім того, співачка додала, що в такі важкі часи лише справжні та сильні почуття здатні врятувати душі людей. Злата Огнєвіч зазначила, що в кохання немає кордонів, тому вона неймовірно рада за сильні почуття двох прекрасних людей.

Історія кохання Андрія Хветкевича

Андрій Хветкевич став учасником другого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. Знаменитість боровся за прихильність української співачки Злати Огнєвіч, проте у пари не вийшло вибудувати стосунки. Попри це вони залишились хорошими друзями – співачка підтримала Хветкевича, коли той здійснив камінг-аут.

Нагадаємо, що відносно нещодавно Андрій Хветкевич на особистій сторінці в Інстаграмі зізнався, що він зустрічається з Філіпе з Колумбії. За зізнанням Андрія, вони були разом ще до його участі в “Холостячці”, проте сильно посварилися і розійшлись. Після завершення знімання телепроєкту пара зійшлась і пізніше заручилась.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.