Скандальний “холостяк” Алекс Топольський розповів, як побив чоловіка на П’ятій авеню: “Щоб зберегти роботу”

Головний герой нового сезону українського реаліті-шоу про кохання виявився справжнім "хуліганом". Знаменитість розповів, як став учасником бійки на П'ятій авеню

Алекс Топольський народився та виріс у Львові, втім усе свідоме життя мешкає в Америці. Там підприємець побудував власний бізнес, проте не зміг знайти свого кохання. Саме тому чоловік вирушив назад до України – для того, щоб знайти свою другу половинку на зніманні телепроєкту “Холостяк”.

Після початку знімання в телешоу Алекс Топольський здобув чимало нових підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, саме тому бізнесмен перекваліфікувався ще й у блогера. Так, на сторінці новоспеченої зірки почали з’являтись цікаві історії з його життя. Однією з таких стала історія про бійку в Нью-Йорці.

Алекс Топольський розповів про те, як став учасником бійки

Ситуація трапилась, коли майбутній бізнесмен тільки-но почав працювати в Америці моделлю. Знаменитість розповів, що у його обов’язки увійшла головна задача – заманювати потенційних клієнтів і покупців відвідати магазин на П’ятій авеню. Алекс Топольський зізнався, що виконував він свою роботу по-різному – міг приваблювати клієнтів у футболці, а іноді її знімав.

Алекс Топольський показав шанувальникам місце, в якому відбулась бійка між ним та іншим хлопцем
Алекс Топольський показав шанувальникам місце, в якому відбулась бійка між ним та іншим хлопцем

Одного робочого дня знаменитість побачив красиву дівчину, яка одразу захопила його увагу. Алекс Топольський вирішив підійти до неї, аби познайомитись, проте пізніше біля дівчини з’явився її хлопець. Алекс навіть не підозрював про те, що вона не самотня, втім хлопцеві незнайомки було все одно – він вдарив Топольського в обличчя. Виявилось, що “отримав” Алекс від іншої моделі.

Топольський продовжив свою розповідь та зізнався, що пізніше вони обидва отримали на горіхи від свого начальства, адже замість роботи займались сторонніми справами. Втім, зазначив знаменитість, їм вдалось помиритись заради того, щоб залишитись працювати на тому місці.

Топольський зазначив, що їм довелось докласти зусиль, аби зберегти місце своєї роботи
Топольський зазначив, що їм довелось докласти зусиль, аби зберегти місце своєї роботи

Потім ми, звичайно, обидва отримали догану за це, і нам довелося помиритися, щоб зберегти роботу

– розповів шанувальникам новий “холостяк”.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!