Катя Осадча і Юрій Горбунов: історія кохання від симпатій на “Голосі країни” до народження дітей

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча щасливі у шлюбі і вважаються найміцнішою парою в шоу-бізнесі. Як складалася їх історія кохання?

Зараз нікого не здивувати тим, що колеги по телеканалу 1+1 Юрій Горбунов і Катя Осадча офіційне подружжя, але колись новина про роман зірок дуже здивувала фанатів. Катерина несподівано повідомила журналістам, що вийшла заміж і ось-ось народить дитину коханому.

Історія кохання Осадчої і Горбунова

Катерина і Юрій давно були знайомі перед тим як почати зустрічатися, вони багато років працювали на одному телеканалі і не змогли встояти перед почуттями, навіть не зважаючи на 13-річну різницю у віці і 12-сантиметрову різницю у зрості.

Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова
Історія кохання Каті Осачої і Юрія Горбунова

До відносин з Осадчою Горбунов був понад 20 років одружений з першою дружиною Людмилою. Він вдочерив її дочку від попереднього шлюбу, але спільних дітей у них не з’явилося. Коли стало ясно, що телеведучий закрутив роман з колегою, почали ходити чутки, що це ведуча “Світського життя” стала причиною розлучення.

Осадча вийшла заміж в молодості за депутата і бізнесмена Олега Поліщука, з яким стала мамою сина Іллі. Подружжя через велику різницю у віці та різні погляди на сімейне життя розлучилося дуже скоро, а про інші романи Каті нічого невідомо.

Тільки в 2017 році публіка дізналася, що Осадча і Горбунов одружилися, а вже незабаром народився у них хлопчик Іван. Це була вибухова новина, тому що пара приховувала свій роман і ніхто не здогадувався навіть, що у них все серйозно.

Осадчая и Горбунов рассказали о начале своих отношений
Історія кохання Каті Осачої і Юрія Горбунова

Любов зародилася між ними на зйомках вокального шоу “Голос. Діти”. Специфіка зйомки таких проектів в тому, що між знімальними днями можуть проходити місяці, в ці періоди Катя і Юрій почали часто зідзвонюватися, вечеряти разом і так поступово стало зрозуміло, що це вже далеко не робочі чи товариські відносини. Зараз у зіркового подружжя підростає ще один син Данило, але вони мріють і про донечку.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.