На 48-річного Андрія Губіна без сліз не поглянеш: що спричинило такий дивний вигляд співака

Довгий час співак Андрій Губін не з'являся на люди, а коли врешті опинився в центрі уваги, присутні вжахнулися, наскільки кепсько виглядає колись дуже популярна людина.

Нещодавно Губіна помітили в студії, де тривали знімання програми “Суперстар! Повернення”. Усіх вразив вигляд 48-річного поп музиканта, та поцікавитися в Андрія причиною подібних зовнішніх перевтілень не було можливості. Більшість присутніх схилилася до думки, що чоловік страждає на алкогольну залежність.

Як виглядав Андрій Губін раніше і зараз

Але з’ясувалося, що останні 15 років Губін не може виходити на сцену з іншої причини. Артист страждає від паралічу обличчя. В нього діагностували лівосторонню прозопалгію. Це не лише зовнішній дефект. Ця неврологічна проблема завдає чоловіку сильного болю, який відчувається в усьому тілі. Здається, що людина повільно помирає. Співак змирився з хворобою і шкодує лише про одне – що більше ніколи не зазнає щастя.

Лікарі призначають курси лікування. Андрій слухняно виконує всі їхні рекомендації, відвідує процедури, та полегшення якщо і є, то зовсім незначне. Губіну важко дихати, кінцівки не слухаються, випадають зуби.

Колись Губін непогано заробляв, а тепер…

Оскільки працювати чоловік не може, зазнає фінансових труднощів. Навіть подумував продати квартиру, щоб було на що прожити останні дні. Звісно, фанати б залюбки заплатили за квитки на концерт кумира 90-их років. Але не те що співати, він навіть не зможе постояти з мікрофоном у руках під фонограму.

Хвороба змінила обличчя Андрія Губіна до невпізнання

Тож доводиться задовольнятися запрошеннями на телебачення, де за інтерв’ю дають невеликі гроші. За останні роки у хлопчика-бродяги зібралося чимало нових композицій, які можна було б вигідно продати, але чомусь ніхто не купує. Можливо, автор ставить зависоку ціну?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.