Даша Кацуріна зізналась, що колишній Дорофєєвої Дантес вимагає від неї ще дітей, а вона не хоче: “Що робити?”

Схоже, що стосунки Даші Кацуріної та Володимира Дантеса перейшли на новий рівень, адже колишній чоловік Наді Дорофєєвої вже вимагає від своєї нової коханої ще дітей

Володимир Дантес і Даша Кацуріна мають цікаву історію стосунків, яка у фанатів викликає неоднозначні емоції та різне ставлення. Одні вважають, що знаменитостям судилось бути разом, проте інші диву дають, як зірки взагалі змогли зійтись. Втім, Кацуріній та Дантесу суспільна думка та реакція на їхній союз не заважають бути щасливими. Схоже, що останнім часом між колишніми друзями кохання стає все міцнішим, адже Дантес вже заявив, що йому мало двох дітей – треба ще.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми

Дантес хоче дітей від Кацуріної

Від колишнього чоловіка українська дизайнерка народила двох дітей – старшу доньку Сашу та молодшого сина Івана. Володимир Дантес швидко подружився з дітьми як їхній вітчим, проте виявилось, що артистові недостатньо двох дітлахів, він висловив бажання завести зі своєю новою коханою спільних дітей.

Нині Даша Кацуріна мешкає у Варшаві, де час від часу до неї навідується Володимир Дантес. У один із таких візитів артист чи жартома, чи цілком серйозно висловив своє бажання мати з Кацуріною дітей. Відео з цією заявою Дантеса Кацуріна розмістила в особистому блозі у соціальній мережі Інстаграм. Вона зі своїм новим коханим їхала у ліфті, коли той заявив:

Діти лайк, супер! Більше треба. Трохи замало вже

Схоже, що Дашу Кацуріну ідея її коханого не особливо надихнула, адже у відповідь на пропозицію Дантеса вона відповіла з гумором, проте неоднозначно. Дизайнерка своєю чергою перепитала хлопця, чи він хоче третю дитину або ж все-таки буде достатньо собаки. Володимир Дантес зазначив, що хоче все й одразу – і дитину, і собаку.

Нова історія з особистої сторінки української дизайнерки Даші Кацуріної
Нова історія з особистої сторінки української дизайнерки Даші Кацуріної

В описі до опублікованої Історії українська дизайнерка зазначила, що її коханий Володимир Дантес приїхав до польського міста Варшави у рамках стенд-ап туру “Пожежа”, але одним виступом не обмежився та вирішив вимагати у своєї коханої дітей. Даша Кацуріна поцікавилась у своїх підписників, що їй робити.

Нагадаємо, що раніше Володимир Дантес вже розповідав про те, як йому відчуття батьківства.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.