Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька виправдалася за подорожі і відпочинок “не на часі”: “Цей час ніхто не поверне”

Відома українська журналістка і телеведуча Соломія Вітвіцька поділилась зі своїми шанувальниками в Інстаграм-блозі роздумами, чому під час війни можна і треба відпочивати.

Соломія Вітвіцька активно веде сторінку в Інстаграм-блозі і часто викладає результат розкішних фотосесій в найкрасивіших місцях. Свою традицію ведуча програми ТСН на каналі 1+1 продовжує навіть зараз, коли в Україні йде повномасштабна війна.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька виправдалася за подорожі і відпочинок під час війни
Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька виправдалася за подорожі і відпочинок під час війни

Зірка виставила знімок в стильному пальто-тренчі пісочного кольору з гарним макіяжем і шикарною зачіскою на фоні живописних українських краєвидів в гірській місцевості. Під фото Соломія поділилась думкою, чому вона вважає, що не можна відкладати життя на завтра:

Не на часі… Ми ніколи не прокидаємось завтра. Ми завжди прокидаємось сьогодні. Для того, щоб підтримувати свій психологічний стан варто впускати у своє життя приємні моменти з друзями та рідними. Відновлювати сили та давати собі час на відпочинок. Але поважати почуття інших. Навчитися адаптовуватися і частину своїх очікувань переносити в своє сьогодні. Тому все на часі, бо цей час тобі ніхто не поверне. Ми наближаємо перемогу, але живемо!

Вітвіцька розповіла про спецпроект “Жити далі” від 1+1, в якому розповідається, як відбудувати життя у військових реаліях, піклуватися про своє ментальне здоров’я, знайти нові точки опори і продовжувати жити, чому це важливо попри все.

Соломію підтримали лайками її колеги Марічка Падалко, Алла Мазур, Неля Шовкопляс, а користувачі Мережі написали під фото компліменти, зазначивши, що вона виглядає дивовижно і в неї хочеться закохуватись. Відмітимо, телеведуча розлучена і нового чоловіка публіці не представляла, вона підтримує теплі стосунки з колишнім Владом Кочатковим, який зараз служить.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.