Екс-чоловік Марини Боржемської В’ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням: “А я точно від нашого тата?”

Відомий український боксер і тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков звернувся до своєї мами з неочікуваним питанням про батька. Подробиці в матеріалі.

В’ячеслав Узелков народився у місті Вінниця в 1978 році. В дитинстві батько віддав його на секцію з боксу і з перших же занять тренери побачили, що хлопчик має талант. Наполегливість Слави принесла йому славу і безліч нагород на професійному рингу. Батьки дуже пишалися спортивними досягненнями сина, але в інтерв’ю Узелков зізнавався, що в дитинстві йому не вистачало батьківської уваги.

Його мама Зинаїда і тато Валентин багато працювали, щоб мати змогу забезпечувати сина, однак він це зрозумів тільки з часом, коли виріс. В’ячеслав з сумом згадував, що ніколи не грав з батьком в футбол і не ходив на рибалку, його хлопцю замінив тренер, який не лише на тренуваннях турбувався про Узелкова, але і цікавився, чи виконав він домашнє завдання в школу, чи поїв.

Батьки В'ячеслава Узелкова і Марини Боржемської
Батьки В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської

Боксер іноді ділиться сімейними фото в своєму Інстаграм-блозі. Одного разу він виставив знімок з мамою і зворушливо розповів про неї:

Мій жарт до мами: “Мама, а я точно від нашого тата?”. Мама та жінка, яка завжди мене чекає, любить і ніколи не зрадить. Я виріс і ріс в умовах вулиці, але мама завжди мене чекала і завжди говорила “Я хотіла такого синочка”

В'ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням
В’ячеслав Узелков ошелешив рідну матір запитанням

Батька В’ячеслава Узелкова вже немає, чоловік помер в 2015 році, а з мамою він підтримує близькі відносини і намагається робити так, щоб найрідніша жінка не мала ні в чому потреби.

Нагадаємо, раніше спортсмен був одружений на фітнес-тренерці Марині Боржемській, яка розлучилася з ним в 2018 році. У пари є двоє дітей, син Роберт і дочка Олівія, вони живуть з Мариною. Квартиру, яку Боржемська і Узелков придбали в шлюбі, при розлученні він переписав на свою матір.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.